Business

Спортен Клуб “Възраждане” – Варна Claim

0 / 5
Сравни Добави в любими Отпечатване

СК “Възраждане” е спортен клуб за нашите малки приятели, за да можем да им покажем света на спорта. Ние се фокусираме върху развитието на основните физически качества на децата и им го предоставяме чрез игри и забавления. Децата имат нужда да бъдат физически активни поне един час на ден. При правилно подбрани упражнения, активният начин на живот осигурява здраве, двигателен опит в подрастващите, формира умения и изграждане на мотивация за самостоятелна двигателна дейност.

 

            Ние от СК “Възраждане” предлагаме:

 

 • Школа по футбол – този спорт няма нужда от представяне. Нашата идея е да запознаем децата с магията на футбола. Ние залагаме на методика, с която да разкрием техническите и тактическите умения на децата, като предложим съобразени с възрастта тренировки, упражнения и игри, създавайки в тях неповторими преживявания и любов към спорта. Всяко дете, което обича футбола може да развие своя талант при нас.

СК “Възраждане” формира групи по футбол за следните набори:

 • деца родени през 2009-2010 година;
 • деца родени през 2011-2012 година;
 • деца родени през 2013-2014 година.

 

 • Школа по спортно-подготвителни игри – тренировки за деца, които представляват микс от различни спортове и упражнения за бързина, сила, точност, координация, издръжливост и цялостна двигателна култура. Чрез игри и съвременни педагогически практики, предвидени в държавните образователни изисквания, ще разкрием елементи на отделните видове спорт и детето ще развие своя потенциал. Нашата цел е да популяризираме подвижните и спортно-подготвителни игри във всички възрастови групи , като започнем от  децата в най-ранна детска възраст и възпитаме в тях любов към спорта. Всички упражнения са под формата на игри, ще помогнем на децата да вложат своята енергия в тренировките. Защото децата обичат спорта, да им дадем шанс да се забавляват.

СК “Възраждане” формира две групи по спортно-подготвителни игри:

 • I група 5-6 години;
 • II група 7-8 години.

 

Телефон за информация: 0879800436 Мирослав Марков

0879800435 Георги Филипов

0879800816 Весела Филипова

 

– За каква възрастова категория са подходящи заниманията:

Деца от 4 до 11 годишна възраст

 

СК Спорт за всички – Възраждане има възможност за провеждане на тренировките както на открито, така и на закрито във физкултурен салон.

– Адрес, където се организират заниманията

Район Младост

Сподели:
 • Местоположение / Регион Варна
 • Категории Спорт и развлечения / Спортни клубове и организации
 • Ключови думи спортен клуб варна, спортен клуб възраждане, школа по футбол варна, футболна школа варна, школа по спортни игри варна, сweпорт за деца варна, футбол за деца варна, спорт за 5 годишни, спорт в младост варна
 • Адрес Район Младост, гр. Варна
 • Янка Янева

  Отговори

  Здравейте!Синът ми е набор 2009г. И иска да тренира футбол.Можем ли да го запишем?

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *