Business

Плувен басейн BLACK SWAN Claim

0 / 5

Плувен басейн BLACK SWAN или ЧЕРНИЯ ЛЕБЕД само за дни стана хитът на сезона в региона.

Заповядайте да се насладите  на най-щурото водно парти това лято в BLACK SWAN / ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД.

Комплексът BLACK SWAN / ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД  в село Мечкарево,Сливенски регион, стана предпочитана дестинация за прохлада и купон.

Големите размери на басейна тип infiniti от черен гранит и с модерни преливници, впечатляват всички посетители и са напълно подходящи, за да поплувате, да разпуснете и натрупате слънчев загар.

Кристално чиста вода с най-модерните системи за почистване.

Всички посетители могат комфортно да се настанят на удобни шезлонги,сепарета и балдахини.

Веднъж стъпили в BLACK SWAN, изборите стават безбройни.Дали да се отдадете на слънцето в зоната за релакс и да дегустирате освежаващ коктейл, или да се насладите  на комфорта на белите балдахини и  после да се разхладите в инфинити басейна.

А защо да не се поглезите и с някое от нашите рибни кулинарни изкушения,парти сандвичи и хапки,плодови плата и разхлаждащи сладоледи.

За любителите на екзотичните вкусове и аромати висок клас

НАРГИЛЕТА, класни питиета, коктейли и фрешове в зоната около басейна.

Красива гледка и впечатляващ САУНД, завладяваща клубна музика и уникален звук с последен писък озвучаване специално за вас.

Хитът на сезона в региона BLACK SWAN / ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД  – за РЕЗЕРВАЦИИ тел. 0882725745 или на място с .МЕЧКАРЕВО,Област СЛИВЕН

 

,,Всичко започна с мечтата на един рибар да си има язовирче пред къщата. Язовирчето се превърна в езеро със 7 дка водно огледало, познато вече на голяма част от вас, които са го посетили.Но когато човек не спира да мечтае се случват чудеса. Нашето чудо се казва BLACK SWAN или ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД. Но няма да спрем да мечтаем, очаквайте догодина и нашата синя мечта……….За вас с много любов!!!!!”

ОТ Собствениците

 

Сподели:
Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
Денонощно отворено Денонощно отворено Денонощно отворено Денонощно отворено Денонощно отворено Денонощно отворено Денонощно отворено
  • Адрес с. Мечкарево, Сливен

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *