Business

“БРЕД КЪМПЪНИ БЪЛГАРИЯ” АД ХЛЕБОЗАВОД “ДЕМЕА” СЛИВЕН Claim

0 / 5
Сравни Добави в любими Отпечатване

ДЕМЕА – ние правим Хляб!

Знаете ли кой е най-старият занаят на Земята? Не познахте – това е хлебарството. Приготвянето на хляб е една от най-старите практики на съвременната човешка цивилизация.
Хилядолетия наред приготвянето на хляб е претърпяло много малко изменения. В началото човек е консумирал каши от цели или натрошени зърна, грубо замесени пресни питки от раздробени зърна или други подобни продукти.

Първите сведения са от около 6000 г. пр. Хр. Археолозите са открили каменни хромели (ръчни мелници), с които се е мляло зърното. Около 5000 г. хил. пр. Хр. в Египет и Вавилон започва приготвянето на изпечен бухнал хляб от съзряло тесто. Разбухването на тестото е започнало от случайното откриване на самопроизволната ферментация – забравеното тесто става кисело и наситено с газове – получава се т.нар. кисел квас. По-късно приготвянето на бухнал хляб се разпространява в Европа, където се усъвършенства според тогавашните възможности на древните гърци и римляни. Като ферментиращо вещество се използва ферментиращ сок от грозде или воден извлек от цветовете на диворастящ хмел.
И така от древността до съвремието хлябът ни съпътства, защото ни е жизнено необходим, както слънцето, въздухът и водата. Направен от златните пшенични класове, той е неделима част от трапезата ни. Хлябът е навсякъде с нас присъства в мислите ни, в молитвите ни. Хлябът е свързван с вечния цикъл на живота, с безкрайността, с кръга, със слънчевия диск, с домашното огнище.
НИЕ в ДЕМЕA сме се отдали на изкуството да приготвяме хляб за вас.
ЗА НАС месенето на хляб, така както дедите ни са го правили, е основна мисия. Дългогодишният опит ни дава възможността да съчетаем традиционните рецепти със съвременни технологии, което гарантира че хлябът, приготвен от нас не само ще задоволи всички ваши вкусови капризи, но и ще придаде допълнителен уют на вашата трапеза.

Демеа е фирма производител на хляб и тестени изделия в град Сливен. Компанията произвежда хляб стандарт България, основен, формов и тостерен хляб, хлебчета, питки, козунаци, юфка и галета. Към категория основен хляб предлагаме: бял, типов и добруджански хляб, а формов хляб произвеждаме във варианти: многозърнест, пълнозърнест, ръжено-пшеничен,мултизърнест, елзаски хляб, грахам и фибрина. Демеа произвежда и също и тостерен хляб  – пълнозърнест, бял и ръжено-пшеничен.

Производство на питки, хлебчета и козунаци в град Сливен

Питките и хлебчетата са част от българските ритуали и традиции. Ние предлагаме: питки грахам, хлебчета Русенки, хляб слънце,питка бяла и франзела. Козунаците, който фирма Демеа произвежда са с :

  • локум
  • портокалови корички
  • шоколад
  • бадеми и стафиди
  • обикновен

Хубавите хлябове, питки, козунаци и други тестени изделия, стават от качествено брашно, по класическа технология. Демеа разполага с високотехнологично оборудване, отговарящо на всички стандарти за качество. Благодарение на оборудването и истинската суровина, ние предлагаме питки, хлебчета и козунаци с високо качество.

Производство на галета и домашна юфка от Демеа град Сливен

Фирма Демеа, освен хляб и тестени изделия, произвежда и галета. Избирайки нашата галета, ще направите панираните зеленчуци, риба и месо с неповторим вкус. Състава на галета Демеа включва: брашно тип 500, йодирана сол, мая и вода питейна. Разфасовките, предлагани от нас са: 0,500 кг., 0,250 кг. и 0,200 кг. Домашна юфка Демея е приготвена без закваска и от разточени кори от тесто. Компанията ни предлага в търговската мрежа юфка от 0,200 кг. и 0,150 кг.

Сподели:
  • Местоположение / Регион Сливен
  • Категории Производство / Хляб и хлебни изделия / Хранителни стоки
  • Ключови думи Производство на хлебни изделия в Сливен, Тръговия с хляб и хлебни продукти Сливен, Хлебарство, Производство на ръчен и формов хляб в Сливен, хляб, хлебни изделия, бял хляб, типов хляб, пълнозърнест хляб, хляб Добруджа, хлебни изделия Сливен, продажба на хляб Сливен , ръчен хляб Сливен , дистрибутор на хлебни изделия , продажба на здравословен хляб , продажба и дистрибуция на многозърнест хляб , продажба на ръчен хляб пълнозърнест , продажба на специални хлябове , дистибутор на хляб в страната , дистрибутор на хлебни изделия в страната, тостерен хляб Сливен
  • Адрес Сливен, бул. "Цар Симеон" 49

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *