Нов бизнес

В Сливен стартира нова здравословна съвместна инициатива на МДЛ “Бодилаб” и хранителен технолог Ваня Проданова

0 / 5
Сравни Добави в любими Отпечатване

Медико-диагностична лаборатория ”Бодилаб”-Сливен стартира партньорство с дипломиран хранителен технолог г-жа Ваня Продаванова, работейки съвместно изцяло в полза на Вашето здраве.

Програмата е под надслов „Здраве и красиво тяло”. Всички, които искат да изглеждат добре и най – вече да се научат да се хранят правилно, могат да се обърнат към нея.

Свалените килограми ще бъдат само бонус към Вашето ново „Аз”.

Клиентите на програмата ще се възползват от преференциални цени на първоначалния лабораторен скрининг, извършен в „Бодилаб“.

Достатъчно е да заявите на място при нас пакет “Здраве и красиво тяло”. Основните му показатели ще помогнат за Вашата първоначална здравословна атестация.

Технолог Проданова е истинско явление в град Сливен. Това е човек, който ще Ви мотивира още в първия си разговор с Вас и ще Ви остави неповторими положителни впечатления.Тя има изключителен дух и сериозни знания в сферата й на дейност.

Освен технолог, г-жа Проданова е и преподавател в Техническия университет в Сливен. Ваня не спира да обогатява знанията си. В момента следва докторантура в сферата на храните в Тракийски университет в град Стара Загора.

Г-жа Продаванова има индивидуален подход към всеки, който желае „Промяната”. Тя смята, че най – добрата мотивация е личното самочувствие, когато някой се чувства добре в кожата си. Това се вижда, защото „Здравето отвътре си личи отвън”. Екипът, с който тя работи, са специалисти в областта си.

С новото ни съвместно начинание бихме искали да приканим повече хора да водят здравословен начин на живот, променяйки хранителните си навици. Положителните Ваши резултати ще бъдат наш общ успех!

Можете да откриете кабинета на технолог Проданова в гр. Сливен, ул. “Лъдженска” 7. / на броени метри от нашата централна лаборатория/ .

Телефон за връзка с хр. технолог Продаванова: 0886706443

Сподели:
Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
7:00 am - 7:00 pm 7:00 am - 7:00 pm 7:00 am - 7:00 pm 7:00 am - 7:00 pm 7:00 am - 7:00 pm 8:00 am - 2:00 pm -
  • Адрес гр. Сливен, ул Лъдженска 1В
    044 66-27-25

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *