Business

Eстетичен център “Теорея” Claim

5.00 / 5
Сравни Добави в любими Отпечатване

Естетичен център “Теорея” отваря врати през декември 2018 г. и вече има над 100 доволни клиенти.

Центърът предлага персонална безплатна консултация от доказани специалисти в областта на естетичните процедури за красота.

Тук можете да се възползвате от следните процедури:

  • Лазерна епилация

Диодният лазер Elysion Pro премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на косменияфоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.

  • Моделиране на тяло

VelaShape IIIТМ извайва тялото и редуцира целулита дълготрайно след 2 до максимум 4 процедури. VelaShape III осигурява невероятни резултати без възстановителен период и без дискомфорт. Това е единственият апарат, който използва патентована Elos технология, в комбинация с вакуум.

  • Комплексна терапия с ProFacial

ProFacial е апарат за водно дермаабразио, почистване на лице чрез вакуум и химични разтвори.

  • BB GlowTreatment

Почистване на лицето от грим с мицеларна вода и ексфолиране на кожата. Нанасяне на мезобустер за по – добра абсорбация на мезокомплекса BB GLOW. Прилагане на серума BB GLOW в подходящ за Вас нюанс чрез клиничен микронидлинг. Поставяне на хипоалергична, успокояваща и хидратираща маска.Разнасяне ръчно за по-добро попиване на маската. Поставяне на мезогелелексир за свежа и сияеща кожа.

  • Клиничен микронидлинг

Медицинският микронидлинг (микронийдълинг) е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата като белези от акне, отпусната кожа, петна, оформяне овала на лицето, бръчки.

  • Химични пилинги

Основният принцип, на който се основава въздействието на химичните пилинги, е „унищожаването“ на няколко слоя от повърхността на кожата, които в последствие се излющват. При възстановяването си кожата също така се обновява под въздействието на отделените растежни фактори.

Центърът залага само на световно доказана апаратура в сферата на лазерната епилация, моделиране на тялото и грижа за лицето.

 

Естетичен център “Теорея” – гаранция за качество, ефективност и персонално отношение!

Сподели:
  • Местоположение / Регион Сливен
  • Категории Здраве и красота / Козметични студия
  • Ключови думи естетичен център теорея, лазерна епилация сливен, моделиране на тяло сливен, грижа за лице, комплексна терапия с profacial, моделиране на тяло с velashape
Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
10:00 am - 6:00 pm 10:00 am - 6:00 pm 10:00 am - 6:00 pm 10:00 am - 6:00 pm 10:00 am - 6:00 pm 11:00 am - 4:00 pm -
  • Адрес гр. Сливен, ул. Славянска 3

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *