Business

“ЕмДи Мениджмънт” ЕООД – Бургас Claim

0 / 5
Сравни Добави в любими Отпечатване

„ЕмДи Мениджмънт“ ЕООД e успешен и надежден партньор в сферата на клиничините изпитвания. Компанията успява да балансира между удовлетвореността на пациентите, добрите фирмени взаимоотношения и коректното бизнес партньорство.

❖ Провеждане на клинични изпитвания в пълно съответствие с Протокола на изпитването, дадените инструкции от спонсора, ръководството за Добра Клинична Практика на Международната Конференция по Хармонизация (ICH – GCP), както и всички приложими Стандартни оперативни процедури, националните закони и разпоредби на Република България.

❖ Качествено и бързо обработване на документацията при започване на ново проучване

❖ Успешно осъществяване на процеса по предварителен подбор на участниците в клиничните изпитвания за осигуряване на бързо набиране на максимален брой пациенти, без да се прави компромис с предоставеното качество.

❖ Провеждане на едно проучване паралелно в различни центрове, в които компанията оперира, за създаване на по-голяма база пациентски данни

❖ Поддържане на качествена документация от всякакъв тип (пациентски файлове, температурни логове, форми за отчет на медикаментите и други)

❖ Навременно докладване на нежелани събития към Спонсора/Организацията за клинични изследвания (CRO)

❖ Поддържане на нивото на комуникация на всички нива с модерна офис техника. Възможност за бърз и сигурен достъп до данни и информация за всяко клинично изпитване

❖ Осигуряване на достъп за проверка от всички регулаторни органи и организации, имащи право да я поискат

❖ Провежда регуларни и навременни обучения за целия медицински и координаторски екип

 

Сподели:
Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
8:00 am - 7:00 pm 8:00 am - 7:00 pm 8:00 am - 7:00 pm 8:00 am - 7:00 pm 8:00 am - 7:00 pm 8:00 am - 2:00 pm -

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *