Business

Беатрикс – Интерактивно чуждоезиково училище на забавленията Claim

0 / 5
Сравни Добави в любими Отпечатване

Училището предлага индивидуално, както и обучение в групи по английски език за деца, ученици и възрастни – всички нива съгласно Общата европейска езикова рамка.

,,Учих, но забравих, видях и запомних, направих го и го разбрах” – Конфуций

Защо ИНТЕРАКТИВНО? Интерактивните методи позволяват на обучаващите се да участват активно в процеса на преподаване, като едновременно визуализират новите понятия и прилагат на практика. Интерактивните методи при чуждоезиковото обучение отварят път на теорията за Множествената интелигенсност и тази за Активното учене посредством забавление. Иновативните, нетрадиционни методи на обучение създават атмосфера на внимание и желание за участие. Нашият екип залага на активната обратна връзка и върху забележителната възможност на хората да наблюдават и подражават. Това се нарича Моделиране. Децата учат чрез копиране. Те се научават да говорят просто като слушат, наблюдават и подражават.

Защо ЗАБАВЛЕНИЕ? Успяващото дете е Щастливото дете – детето което се докосва до непознатия културен свят на Чуждия език посредством забавление и групова съпричастност. Процесът на активното учене се характеризира с личностно ориентиран подход, интензивна комуникация и честа смяна на дейностите. Белег на Активното учене е засилената емоционалност  и рефлексията -самооценка, анализ и коментар на извършената работа.

 

ЦЕЛОДНЕВНА ЛЯТНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ – ЛАБОРАТОРИЯ НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО И ИНТЕРАКТИВНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА

Децата  учат, играят и творят. Всеки ден малките ученици изучават света, играят на открито, майсторят, рисуват, учат английски чрез филми и музика, откриват други културни светове, правят театър и танцуват. Основен акцент е потапяне в творческия потенциал, заложен във всяко дете, разпознаване на скритите възможности и емоционална чувствителност.

BEATRIX – ИНТЕРАКТИВНО УЧИЛИЩЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

ЗА ЧУЖДЕНЦИ

Beatrix – Интерактивно училище по български език за чужденци е единственото училище в гр. Сливен, което дава възможност на обучаващите се да изучават български език в естествена езикова среда.

Училището предоставя обучение от висок клас като акцентира върху подхода на практически ориентираното чуждоезиково обучение. Високо – квалифицираният педагогически екип притежава богат опит в преподаването на български език, както като майчин, така и като чужд. Независимо дали сте ученик, бизнесмен или просто човек, който пътува – този курс по български език е точно за Вас! Училището предлага езикови курсове по български език обхващащи всички нива на владеене  и всякакви възрастови групи. Продължителността на курсовете няма ограничение във времето.

Beatrix – Интерактивно училище по български език е точното място за всеки, който желае да научи повече за България и нейният език. Заповядайте!

Сподели:
  • Местоположение / Регион Сливен
  • Категории Обучения / Училища - специализирани
  • Ключови думи беатрикс интерактивно чуждоезиково училище, beatrix interative language school, чуждоезиково училище сливен, language school sliven, чуждоезиково обучение сливен, languge education, курсове по български сливен, bulgarian langeuage courses sliven, learn bulgarian sliven, научи български сливен
Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
9:00 am - 7:00 pm 9:00 am - 12:00 am 9:00 am - 7:00 pm 9:00 am - 7:00 pm 9:00 am - 7:00 pm - 9:00 am - 5:00 pm
  • Адрес Сливен, ул. Елин Пелин 6

Напишете нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *