На днешния ден една от най- уважаваните клинични лаборатории в региона чества своя рожден ден!
“Бодилаб” е първата частна местна лаборатория в град Сливен и за 16 години успя да се утвърди като абсолютен лидер в областта на медицинските услуги. Тя разполага с модерна апаратура и с опитен екип от специалисти в областта на лабораторната диагностика. Благодарение на коректното, качествено и бързо обслужване на пациентите, “Бодилаб” спечели оправдано доверието на гражданите на град Сливен. С високата степен на автоматизация и регистриране на пациентите, с отлични вътрешно лабораторни дейности се постига пълен контрол на целия процес от постъпването на заявката за клинично изследване до даването на готовия и достоверен резултат.
В сремежа си да бъде все по-близко до своите пациенти, екипът не спира да търси нови възможности за развитие.
През изминалата 2020 г. МЦ “Лайф”, под чиято “шапка” е МДЛ “Бодилаб”, откри нова вирусологична лаборатория , находяща се на ул.”Лъдженска” 5 срещу централната регистратура на лабораторията. МЦ”Лайф” сключи договор с НЗОК за извършване на PCR изследване за коронавирус ( Covid – 19), което прави тестването с медицинско направление напълно безплатно за пациента. Предлагат се и различни намаления за групи и фирмени партньори. В условия на пандемия се извършват и всички други видове бързи тестове за Ковид. Издават се и сертификати на английски език за пътуващите в чужбина.
“Скъпи колеги,
Вашата професионална отдаденост превърна “Бодилаб” в стандарт за оптимална точност и надеждност!
Нека си пожелаем здраве, нови професионални и лични успехи и да продължаваме да бъдем лабораторията, на която лекари и пациенти вярват!
Честит празник! “
Управител на МЦ”Лайф” – д-р М. Кирилова
МДЛ “Бодилаб ” – www.bodylab-bg.com
Централна приемна – гр. Сливен ул. “Лъдженска”1В. Телефони за връзка: 0877/02-84-66 и 044/662725
Вирусологична лаборатория – гр. Сливен ул. Лъдженска”5. Телефони за връзка : 0877/02-84-74 и 044/64-00-77

 

Сподели: